Marc Sans guanya el 2n Mototerra de l’Alt Urgell

El pilot Marc Sans ha guanyat aquest dissabte el 2n Mototerra de l’Alt Urgell, que s’ha disputat a Coll de Nargó, a prop de l’església de Sant Climent. El segon classificat de la categoria sènior ha estat el nargoní Jaume Betriu, seguit de la motorista Laia Sanz.

En la categoria júnior s’ha imposat Álvaro Gasol, seguit de Gerard Bellmunt i Marc Font. En fèmines, Marta Solà ha estat la vencedora, en un podi que han completat Jana Monclús i Ariadna Soto.

Yago Domínguez ha estat el primer classificat en Nens 85cc, seguit de Marc Ferrer i Eloy Vila. En la categoria Nens 65cc, Raul Adrià ha acabat en primera posició, i Pol Solà i Omar Pavón, han aconseguit la plata i el bronze. Finalment, en Nens 50 cc, Jaime Soto ha estat el guanyador, seguit de Vicens Carbonell i Jaume Viladrich.

Els entrenaments infantils del Mototerra van començar a les dues del migdia, i el dels júniors i sèniors, mitja hora més tard. A partir de dos quarts de quatre de la tarda i fins a les sis es va disputar la competició. A la prova hi van participar una cinquantena de motoristes.