Marc Rossell s’incorpora al Consell d’Administració de FEDA Solucions

secretari d’Estat  d’Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell
Imatge del secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell. Foto: Arxiu

El Consell d’Administració de FEDA ha aprovat el nomenament del secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell, com a membre del Consell d’Administració de FEDA Solucions. El secretari d’Estat s’incorpora així a la filial de FEDA dedicada a les solucions de mobilitat sostenible i eficiència energètica i podrà aportar la seva visió global de l’estratègia de mobilitat del país.

Rossell assumeix dins la seva Secretaria d’Estat la coordinació de l’estratègia nacional de mobilitat sostenible i podrà aportar a FEDA Solucions una visió global que ajudi a integrar les prioritats de mobilitat del país a les iniciatives que impulsa aquesta filial de FEDA. Alhora, servirà per reforçar el vincle entre FEDA Solucions i el Govern.

FEDA Solucions es va crear l’any 2019 com a filial de FEDA dedicada a la mobilitat elèctrica i a les solucions d’eficiència energètica. Des d’aleshores ha dut a terme el desplegament de la xarxa de carregadors de vehicles elèctrics, amb un gran volum de carregadors públics i amb una oferta variada de carregadors d’ús particular i industrial. A més, l’any 2020 va posar en funcionament l’aplicació per fomentar una mobilitat més fàcil i sostenible: Mou_t_b , que ofereix informació sobre les línies d’autobús nacionals; els trajectes recomanats per anar d’un punt a un altre del país; la compra de tiquets de bus, informació dels aparcaments de Canillo i la xarxa de carregadors públics de vehicles elèctrics.

Marc Rossell s’integra al Consell d’Administració de FEDA Solucions, que està presidit pel director general de FEDA, Albert Moles, i que compta també amb el director de Mitjans Corporatius de FEDA, Miquel Galera, la directora financera de FEDA, Marta Suñé, i el gerent de FEDA Solucions, Xavier Forné

[do_widget id=category-posts-pro-64]