Marc Ripoll guanya el torneig d’esquaix d’Encamp

La pista d’esquaix del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp ha estat l’escenari, aquesta tarda, de la final del Torneig d’esquaix de la parròquia d’Encamp, on enguany han participat una vintena de jugadors.

Després de divuit dies d’encontres, Marc Ripoll i Sergi Trouillet s’han disputat la final el torneig, amb una clara victòria per 2 jocs a 1 de Marc Ripoll. La tercera posició ha estat per Gastón Sánchez.

En acabar la final, el conseller de Joventut, Esports i Turisme, Xavier Fernández, ha procedit a realitzar l’entrega de premis, acompanyat del director de Joventut i Esports, Ignasi Vinós. El primer classificat, Marc Ripoll, s’ha endut un abonament anual al Complex d’Encamp, una raqueta d’esquaix, vals de regal dels patrocinadors del torneig per un valor de 75 euros i un trofeu de campió. El segon classificat, Sergi Trouillet, s’ha endut un abonament trimestral al Complex d’Encamp, un trofeu de subcampió i vals de regal per un valor de 75 euros. Gastón Sánchez, el tercer classificat, s’ha endut un trofeu i un abonament mensual al Complex d’Encamp.

En finalitzar, els participants al torneig han gaudit d’un aperitiu i han participat d’un sorteig d’una raqueta d’esquaix, regal de Viladomat, i de dos tiquets de regals de 15 euros cadascun oferts per l’Associació d’Empreses d’Encamp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.