Marc Pantebre és reelegit president de la Cambra de Comerç i encara la nova etapa ‘amb optimisme’

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, ha celebrat, aquest dimarts, eleccions per cobrir les quatre places vacants al Comitè Executiu, i ha reelegit a Marc Pantebre com a president. Aquest ha manifestat que encara el nou mandat ‘amb optimisme’ perquè assegura que tot i que la situació continua sent complicada, ‘ara tenim la possibilitat que l’obertura econòmica doni aire nou a aquest país’. A les eleccions hi ha assistit el ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, com a ministre de tutela de la Cambra, per a validar-les, i els membres del ple han aprofitat per traslladar-li la necessitat que la llei del comerç i la de la defensa de la competència es desenvolupin alhora que l’obertura econòmica.

El passat 2 de maig van quedar ratificats els nous membres del ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis que van ser elegits en els comicis per cobrir les tretze vacants que havien quedat dels trenta col·legis que hi ha representats al ple. Aquest dimarts, el nou ple ha elegit els quatre membres que calia renovar del Comitè Executiu. Com a president s’ha reelegit a Marc Pantebre, com a vicepresident de serveis s’ha reelegit a Antoni Armengol, com a tresorer adjunt s’ha elegit a Xavier Serra i com a vocal a Josep Maria Betriu.

El reelegit president ha valorat les eleccions com a ‘valentes’ pel fet que ‘és molt important que en associacions com la nostra, que s’hi va a fer feina i no per cobrar, la gent s’hi impliqui’.

Quant al seu nou mandat, Pantebre ha dit que l’encara amb optimisme perquè tot i la situació complicada ‘ara tenim una gran diferència, que és la possibilitat que l’obertura econòmica doni aire nou a aquest país’. Ha assegurat que la línia que se seguirà serà la mateixa que fins ara, defensant els interessos de totes les empeses i ‘mantenint la postura apolítica de l’ens’.

Per validar les eleccions, el ministre de tutela de la CCIS, Jordi Alcobé, ha assistit a les eleccions, i ha aprofitat per fer repàs de les actuacions que s’han fet aquest any que impliquen directament a la Cambra, com el Servei d’Atenció a la Petita Empresa i els cursos de formació conjunts. Els membres del ple han aprofitat l’ocasió per reclamar al ministre ‘la necessitat que les futures actuacions de la llei de la defensa de la competència i del comerç vagin en paral·lel de l’obertura econòmica’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *