El concurs d’idees per a l’skate park convocat pel Comú d’Escaldes i Kilvil ha rebut quatre propostes i el de grafits dues. El primer l’ha guanyat Marc Montero amb un projecte per millorar la convivència i la seguretat del parc, mentre que el segon s’ha declarat desert perquè les propostes no s’adequaven a la temàtica marcada a les bases del concurs. Tot i que encara no se sap com, la consellera de Joventut, Núria Pons, ha afirmat que es buscarà la manera per donar una ‘continuïtat’ al projecte de decoració del parc.

Un total de sis propostes han participat en els concursos convocats per dinamitzar i millorar l’estètica del nou skate park d’Escaldes. Tot i reconèixer que no és un nombre massa elevat, la consellera de Joventut escaldenca, Núria Pons, ha considerat que ‘han estat interessants’ i s’ha mostrat satisfeta amb la participació.

El guanyador del concurs d’idees ha estat Marc Montero que ha rebut un val de compra de 100 euros per la botiga Kilvil. Entre els ingredients de la seva proposta hi ha la prohibició d’entrar menjar al recinte, però també altres aspectes de seguretat com la instal·lació de xarxes per evitar que les pilotes del camp de futbol arribin a la zona de patinatge, segons ha explicat ell mateix.

Pel que fa al concurs de grafits, s’ha declarat desert perquè els criteris de les dues propostes no s’ajustaven al que es demanava a les bases del concurs, ha indicat Pons. Malgrat el resultat, la consellera ha manifestat que ‘reconduirem el concurs o buscarem una altra forma per decorar i millorar l’estètica del parc’. De moment, però, queda ‘en espera’ ja que no hi ha una idea clara de com donar-hi ‘continuïtat’, ha afirmat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada