Maquinària? Complot?

Darrerament estem vivint un continu degoteig de notícies, totes elles, en perjudici de la imatge del FC Barcelona, ja sigui directament sobre el Club, o be a través d’algun dels seus directius, jugadors o familiars d’aquests.

Què ha passat perquè, justament ara, tot l’entorn del Barça s’hagi tornat tan perversament malvat i no deixi de delinquir i crear problemes?

RES! NO HA PASSAT RES!

Sempre hi ha hagut notícies al voltant de tots els grans clubs, positives i negatives, sobretot perquè l’extensa premsa que viu d’ells, o millor hauria de dir dels qui la compren, ha de sortir cada dia amb informació nova, i aquesta, que hauria de ser verídica i objectiva, de vegades ni està comprovada ni és tan objectiva.

Què vull dir amb això? Doncs crec que està força clar, que com tot avui en dia, es tracta de la maleïda política i, no, no té res a veure amb la Independència de Catalunya, que ja sé que alguns ho acabeu de pensar.

Es tracta d’un cicle virtuós a Can Barça que per altres ja fa massa anys que dura i que per més milions que llencen no poden de cap e les maneres tòrcer.

Futbolísticament parlant, el Barça ha viscut uns dels millor cicles de la seva història, fruit sobretot d’uns magnífics jugadors sortits de la cantera, que porten jugant des de ben petits i que es coneixen perfectament.

I no, de la cantera no vol dir nascut a Catalunya, sinó format des dels equips base del Club, hagin viscut a la Masia o no, perquè la cantera no és només per les figures sortides de casa, sinó per a totes aquelles joves promeses que es descobreixen i decideixen incorporar-se a les categories inferiors.

Tornant a les notícies aparegudes recentment, ja sigui sobre Messi i el seu entorn, o sobre la marxa del ‘Tata’ a final de temporada, o els presumptes negocis bruts al brasil del President, o el xou que hi ha al voltant del fitxatge de Neymar i els famosos 40 milions d’Euros, crec que podem extreure’n dues teories, i que cadascú es quedi amb la que més real li sembli.

La primera és la que es mou i s’explica des del propi Club, fins i tot amb les declaracions de Víctor Valdés d’aquest divendres, i que radica en una estratègia orquestrada des de Madrid per perjudicar al Barça, vaja, el que es coneix com un nou intent desesperat per desestabilitzar-lo i que comencin a perdre…

La segona és la que es basa en la mala gestió que presumptament estaria duent a terme la directiva actual, a la que es veu actuant amb una prepotència fora de lloc i fent-se passar per xais, mentre pel darrera farien els seus propis negocis i beneficiarien les seves pròpies empreses o les dels seus cercles pròxims.

Així que ara us toca a vosaltres creure, o no, en una d’aquestes dues teories que circulen. Aquesta vegada m’abstindré de dir-vos el que realment crec, que venen les Festes i no cal.

Bon cap de setmana i Bones Festes.

 

1 comentari

  1. No cal ? Doncs jo tinc ganes d’opinar. Les actuacions de l’actual President del Barça no són gens “clares” i el seu “passat” (potser present) andorrà, tampoc. No m`ha agradat mai.

Comments are closed.