Wikipedia és probablement un dels fenòmens més revolucionaris dels últims 10 anys. Amb tot el fem servir d’una manera tan natural i freqüent que rarament ens adonem de l’accés a la informació que l’enciclopèdia virtual ha suposat per al món sencer.

A més d’aquest, aquesta web ha canviat molt des del seu naixement i actualment es troba en fase de millorar les seves prestacions. Així mateix l’enciclopèdia acaba de llançar una actualització de la seva app per a dispositius mòbils que per a molts pot ser un avanç notori.

En la seva versió per Android, l’aplicació permetrà obrir mapes interactius. D’aquesta manera, si per exemple ens trobem a casa nostra i a prop nostre hi ha una església important o un monument històric, la funció anomenada “Proper” ens oferirà l’article de l’enciclopèdia relacionat amb aquest edifici. El mateix passa si ens trobem en un carrer en la qual va succeir una fita històrica o si a prop nostre hi ha una central elèctrica sense importància; en aquest segon l’article destacat serà el que tingui relació amb aquest tipus de construccions industrials. Sens dubte aquesta funció tindrà molta utilitat en els nuclis antics de les ciutats.

Existeixen més novetats en l’actualització com ara la renovació de l’enllaç de vista prèvia o el tancament de les pestanyes quan s’elimini l’historial de navegació.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada