Mantenir les finestres netes

finestresEls factors climàtics, la pols i la humitat embruten constantment les finestres. Per evitar-ho és necessari mantenir una rutina de neteja periòdica que no s’ha de passar mai per alt, perquè com més gran és l’acumulació de substàncies que s’enganxen als vidres, més costarà després treure-la, per tant, tingueu en compte el següent:

• No deixeu la neteja de les finestres per a més endavant, perquè mentre més passi el temps, més s’acumularà brutícia. El millor és fer-ho progressivament encara que no ho feu a fons.

• Heu de realitzar la neteja de les finestres quan el sol no hi incideixi directament, d’aquesta manera podreu veure amb claredat el que esteu fent i si han quedat marques.

• El primer pas que haureu de fer abans de començar amb la neteja a fons és treure les restes de pols que hi ha a sobre, comenceu sempre pels marcs i des de la part de fora cap a dintre. Posteriorment, amb un netejador de vidres i un drap suau que no deixi restes de borrissol, procediu a la neteja habitual des de baix cap a dalt en sentit vertical, perquè d’aquesta manera la superfície obté uns resultats veritablement uniformes.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.