Manso rep una representació de l’Associacio Vida Creixent de Lleida

La Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ha rebut aquest matí una representació de l’Associació Vida Creixent de Lleida, encapçalada pel seu president Francisco Javier Pelegrí, el seu vicepresident, Amadeu Bonet, i la secretària de l’entitat, Divina Albà.

Els membres de l’Associació han convidat la Subdelegada del Govern als actes que l’entitat organitzarà el proper mes de maig amb motiu de la XXVII Trobada Interdiocesana de Vida Creixent de les diòcesis de Catalunya, Andorra i les Illes Balears. La Trobada de diòcesis 2013, que aquest moviment cristià de gent gran celebra cada any de forma itinerant, tindrà lloc a La Seu Vella de Lleida. Els organitzadors confien en l’assistència d’un miler de persones a la Trobada de diòcesis.

La Subdelegada del Govern ha valorat positivament la iniciativa de Vida Creixent de situar l’escenari de la Trobada Interdiocesana a La Seu Vella de Lleida “perquè es una manera de potenciar aquest conjunt monumental i emblemàtic de la ciutat per tal d’aconseguir el reconeixement com a Patrimoni de la Humanitat per part de la Unesco”.

(Foto: Subdelegació del Govern de Lleida)

 

TOTES LES NOTÍCIES