Mans Unides ha tancat la campanya 2016 amb un balanç satisfactori, ja que tal com han assenyalat, han recaptat la suma de 107.815 euros, una xifra que valoren “molt positivament”. De fet, aquesta quantitat els permet finançar els projectes previstos i a més, altres dos que no ho estaven, un a Burkina-Faso i l’altre de la Comunitat de Sant Egidi, que recolza els desplaçats sirians.

L’ONG Mans Unides dóna per tancada la campanya 2016 amb una recaptació total de 107.815 euros, una xifra que valoren “molt postivament”. Amb aquesta quantitat, des de l’ONG tenen previst cobrir diferents projectes que ja havien previst i, també, altres dos, un a Burkina-Faso i altre amb la Comunitat de Sant Egidi, que recolza els desplaçats sirians.

Cal recordar que Mans Unides organitza un seguit d’activitats per a la recaptació de diners, que s’afegeixen a l’aportació del Govern, que aquest any ha estat de 7.500 euros. Han estat els donatius directes als bancs i les col·lectes a les esglésies parroquials els que han sumat més diners, i entre les propostes, la vetllada de dejuni voluntari, amb 2.1810 euros, ha estat la que ha servit per recaptar més fons.

Amb els diners recaptats, Mans Unides finançarà una renovació de centres d’acollida al Senegal; un programa d’ajuda psicològica a Nicaragua; la compra de dos assecadors de cafè al Perú; el finançament d’un pou d’aigua a Guinea-Conakry i la creació d’una granja al Congo. A més, a Burkina-Faso col·laboraran en la posada en marxa d’una sala polivalent.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada