Mans Unides s’incorpora a la Targeta Solidària de MoraBanc amb un projecte al Senegal

El projecte Targeta Solidària de MoraBanc amplia la llista d’ONG participants i ha signat un acord de col·laboració amb Mans Unides, novena entitat que integra el projecte més solidari de MoraBanc. La Targeta Solidària és una iniciativa en la qual els clients col·laboren amb les entitats que desitgin aportant-hi una quantitat que resulta de l’arrodoniment de les compres que efectuen amb la seva targeta de crèdit. MoraBanc, per la seva part, afegeix el mateix import que els donatius recaptats i el 50% dels arrodoniments.

La Targeta Solidària requereix a les ONG projectes concrets que en el cas de Mans Unides consisteix en un projecte sociocultural de formació integral i suport educatiu a nens i joves en situació difícil a la zona rural de Mampatim, al Senegal. Es preveu la construcció d’una estructura de formació, cultural, sanitària i social

 

Mans Unides

L’any 1982 es va fer a Andorra la primera campanya de Mans Unides seguint els objectius de l’organització espanyola Manos Unidas, creada el 1960.

La finalitat d’aquesta entitat és pal·liar la fam al món lluitant contra les desigualtats impulsant el compromís social envers els més desafavorits del planeta. Actualment financen projectes de desenvolupament (educatius, sanitaris, socials i agropecuaris) que els sol·liciten directament des de l’Àfrica, l’Àsia i l’Amèrica Llatina. També treballen per sensibilitzar i informar l’opinió pública d’Andorra sobre la realitat dels països en vies de desenvolupament.

Tots els membres de l’equip són voluntaris.