Mans Unides de la Seu d’Urgell organitza un any més el seu tradicional Sopar de la Fam per recaptar fons per a un projecte solidari. La trobada serà aquest dimecres, dia 14, a les 9 del vespre al Centre Cívic El Passeig.

Enguany, des de la Diòcesi d’Urgell es participa en un projecte de millora de les infraestructures a l’escola de primària de Sant Bruno de la parròquia de Butema, a Uganda. El nombre d’alumnes en aquest centre educatiu augmenta cada any i actualment hi ha 406 alumnes que són els beneficiaris directes del projecte. En el mateix sentit, la Diócesi destaca que els beneficiaris indirectes són les seves famílies i tota la comunitat, uns 2.030 habitants.

En el mateix sentit, l’acció contempla la construcció d’un bloc de 4 aules de 268 m2 i l’adquisició de 160 pupitres, 4 taules, 4 cadires, 4 llibreries i 4 pissarres. La iniciativa també preveu l’adquisició de 6 panels solars i la rehabilitació de les actuals aules. Aquest projecte té un pressupost de 71.564 euros i es preveu que es pugui dur a terme en dotze mesos.

El Sopar de la Fam s’organitza amb el suport de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i la col·laboració de la Cooperativa Cadí, Forn Sansa, Embotits Obach i Bar Plana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada