Manifestació per demanar la llibertat de Joan Pau Miquel amb més de 150 persones


Entre 100 i 200 persones s’han concentrat avui per demanar la llibertat de Joan Pau Miquel, l’exconseller delegat de BPA, que està en presó preventiva, acusat de presumpte blanqueig de capitals.

La iniciativa estava organitzada per l’entorn de l’exdirectiu i els participants han anat a peu des dels Serradells fins al centre penitenciari de la Comella.

Els participants han sortit a les sis de la tarda des dels Serradells i han arribat fins a la Comella. Han llançat globus amb missatges de suport a l’antic directiu bancari i també han col·locat adhesius en el mateix sentit, al recinte exterior de la presó. Una cosa tenien en comú els assistents: rebutjar que Joan Pau Miquel porti més d’un any en presó preventiva.

La batlle va prorrogar l’estància en presó provisional de l’exconseller delegat de BPA fins al juliol. És l’únic detingut de BPA per la seva presumpta relació amb el blanqueig de capitals.

2 comentaris

  1. Hahaha totes les mateixes persones que han sigut engañades pels cierco aqui defensant les seves engañifes… A la garjola tots siusplau que ja esta be tanta tonteria per tots els costats.

  2. Per cert, els germans Cierco no hi eren. Perquè deu ser?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.