Manel, Antònia Font, la Iaia i Joan Colomo s’emporten els Premis Enderrock de la crítica

La revista Enderrock endega l’any presentant la llista dels 50 discos de l’any 2011: a les primeres posicions hi trobem el reconeixement de la crítica dels Premis Enderrock, que enguany destaca la feina de Manel (millor disc de pop), Antònia Font (artista de l’any), la Iaia (grup revelació), Joan Colomo (millor disc de cançó d’autor), Carles Dénia (millor disc de folk) i Èric Fuentes & El Mal (millor disc català en altres llenguües).

Els Premis Enderrock de la crítica consideren 10 milles per veure una bona armadura de Manel el millor disc de l’any i el millor de pop-rock. Antònia Font rep el guardó de millor artista de l’any com a reconeixement d’una fructífera trajectòria que ha tingut un nou capítol brillant amb Lamparetes, a més d’un doble àlbum d’homenatge. La Iaia és disc revelació amb Les ratlles del banyador. Joan Colomo és el millor disc de cançó d’autor amb Producto Interior Bruto. Vol. 1. Carles Dénia és millor artista de folk amb El paradís de les paraules i Èric Fuentes & El Mal, millor disc català en altres llengües.

Els premis per votació popular es faran esperar, ja que fins el 20 de gener els usuaris poden participar. Entre els participants es sortejaran entrades per a la gran festa dels Premis Enderrock 2012, que se celebrarà a principis de març.

Per Ens de comunicació / ACPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.