Mandicó vol rebaixar el pressupost del 2013 per sota dels 10 milions d’euros

Després que enguany el Comú de Canillo aprovés un pressupost de 10,5 milions d’euros, un 13% per sota del del 2011, el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, té la intenció que el pressupost del 2013 estigui per sota del d’enguany i que baixi dels 10 milions d’euros. Mandicó ha indicat que d’on més es retallarà és de la comissió d’obres, ja que amb la finalització de l’aparcament del Prat del Riu es deixarà de tenir els pagaments importants que suposava aquesta obra.

El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, ha explicat que ja s’han començat a posar les bases per al pressupost del 2013, tenint en compte el volum d’entrades que s’estan registrant durant aquest 2012. Com que els ingressos continuen a la baixa, la intenció és tornar a rebaixar-lo, i s’intentarà que estigui per sota dels 10 milions d’euros, enfront dels 10,5 del pressupost d’enguany.

D’on més es vol rebaixar és de la comissió d’obres, ja que els pagaments de l’última gran obra, l’aparcament del Prat del Riu, acaben enguany. En canvi, hi ha partides ja molt ajustades, com pot ser la d’agricultura o la de social, ‘que estan pràcticament al límit i que no es poden tocar’.

Així, el cònsol ha indicat que la intenció és que les inversions per a l’any vinent siguin mínimes, les justes per mantenir els serveis de la parròquia, i es descarta cap gran projecte.

A nivell de la comissió d’obres, hi ha la voluntat de tirar endavant la segona fase dels treballs de la captació d’aigua de la Vall d’Incles, que es van iniciar l’estiu del 2011 i que enguany no es van poder continuar per falta de pressupost. També s’estudia incloure al pressupost l’adequació del dipòsit d’aigua de la Coma de Ransol, per dotar-lo dels equips de filtratge que estableix la normativa vigent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.