Canillo ha estat la primera parròquia en tancar l’escrutini dels 569 vots emesos durant tot el dia. L’única llista que concorria als comicis, la de DA, ha rebut 328 vots, mentre que se n’han registrat 226 en blanc i 15 nuls. La candidatura encapçalada per Josep Mandicó ha rebut 21 vots més que els anteriors comicis del 2011 mentre que el nombre de vots en blanc ha disminuït ja que fa quatre anys se’n van comptabilitzar 239. 

la vista dels resultats, Josep Mandicó i David Palmitjavila repetiran quatre anys més com a cònsol major i menor, seguits dels consellers Marc Casal, Rosa Maria Mandicó, Cerni Pol, Josep Font, Núria Maria Fernández, Miquel Casal, Miquel Naudi, i Rafel Casal.

Josep Mandicó s’ha mostrat satisfet amb els resultats perquè tot i que s’hagi registrat un percentatge més elevat d’abstenció, hi ha hagut més vots vàlids i menys vots en blanc que fa quatre anys. Mandicó ho atribueix al fet que la gent els ha fet confiança i que estan contents amb la feina del Comú durant els darrers quatre anys, malgrat que en aquests comicis hi ha hagut dos grups que van intentar fer llista.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada