mandicoEl president d’Ski Andorra, Josep Mandicó, ha explicat que per solucionar el problema de l’esquí de muntanya cal buscar una entesa entre tots els implicats i fer més pedagogia. Mandicó ha afegit que l’objectiu ‘és arribar a un acord entre practicants, la Federació de Muntanyisme i les estacions d’esquí’. El cònsol ha reconegut que aquesta temporada no hi ha temps per fer canvis en el Reglament, sinó que aposta per donar-lo a conèixer millor, però en un futur no tanca la porta a sancionar si hi ha incompliments.

El president d’Ski Andorra, Josep Mandicó, ha explicat que en la reunió que va mantenir dilluns amb el ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, per tractar la problemàtica de l’esquí de muntanya no es va arribar a cap conclusó, i que les accions passen per tornar a mirar la Llei i els reglaments.

Segons el president d’Ski Andorra, la posició de l’entitat ‘és buscar una entesa, ja que estem en contra de prohibir’. Així, s’intentarà fer pedagogia perquè la gent ‘d’alguna forma entengui que hi ha risc practicant aquest esport’. La idea, ha reiterat, ‘és arribar a un acord entre practicants, la Federació de Muntanyisme i les estacions d’esquí’.

Algunes de les propostes passarien perquè les estacions s’impliquessin fent itineraris específics per a aquests esportistes. No obstant això, Mandicó no tanca la porta a sancionar si en un futur el reglament no es compleix. ‘Si a través del reglament no ens en sortim, passarem a sancions, tot i que abans buscarem solucions, que n’hi ha’. Pel que fa a futures accions en aquest sentit, ‘no ens hem marcat una data, aquesta temporada el que farem serà recordar el reglament i buscar l’entesa entre tots’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada