Mamapop rep de l’ADA 3.493 € per a la recerca científica contra el càncer de mama

La lluita contra el càncer de mama no s’atura. Per aquest motiu, l’Associació de Dones d’Andorra (ADA) ha decidit aportar a la recerca contra aquesta malaltia els 3.493 € recaptats durant la darrera edició de la Cursa de la Dona. L’ADA ha fet entrega d’aquesta quantitat a l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB) de Lleida perquè continuï la investigació contra el càncer de mama. Aquesta recerca està vehiculada a través del projecte Mamapop que en els darrers cinc anys ha aportat 90.042 € per continuar amb la investigació.

La donació dels gairebé 3.500 € s’ha fet en un acte amb la presència de la presidenta de l’ADA, Montserrat Nazzaro, el director del Mamapop, Manel Simon, i el responsable de relacions externes de l’IRB, Josep Maria Bosch. Sumant aquest import, ja són 21.950 € els recaptats en la darrera edició POP ROCK DELS 90’s del Mamapop (Lleida-Andorra) que s’han destinat al projecte de recerca contra el càncer de mama de l’IRB que lidera el Doctor Serafín Morales. D’aquesta forma, Mamapop assoleix la xifra de 90.042 € destinats a la recerca amb la suma de les cinc edicions a Lleida i les tres d’Andorra La Vella.

El màxim responsable de Mamapop ha expressat la seva voluntat “de seguir organitzant, tant a Lleida com a Andorra, l’espectacle musical que aglutina fins a 40 músics a l’escenari amb versions de grans èxits musicals”. A més, Simon ha volgut agrair públicament “la col·laboració de les empreses patrocinadores i de tots els assistents als concerts Mamapop pel seu compromís amb la lluita contra el càncer de mama” i ha explicat que “mai s’hagués imaginat arribar als 90.000 € per la recerca quan va iniciar el projecte Mamapop ara fa gairebé cinc anys”.