La  forta calamarsada que ha viscut aquest dissabte al vespre el país, ha posat contra les cordes les actuacions musicals de la Festa de la Joventut. Però finalment, quan ha parat la tromba d’aigua, els concerts previstos han pogut començar amb tota normalitat i els joves han omplert l’envelat de la festa. Segons informa l’organització, gairebé un total de 3.000 joves s’ha atansat al Parc Central, durant els dos dies que s’ha allargat la 13a edició de la Festa de la Joventut, per gaudir dels concerts de nit i també de les diverses activitats esportives i lúdiques programades. “Malgrat la climatologia i el mal temps, que ha provocat l’anul·lació d’alguns esdeveniments, valorem molt positiva l’edició d’enguany”, ha ressaltat el cònsol menor, Marc Pons. També ha indicat que el cordó de seguretat, dissenyat perquè no s’entressin begudes alcohòliques dins del resident, ha funcionat correctament i s’han hagut de requisar 10 ampolles.

La climatologia variable d’aquest divendres i dissabte ha impedit que algunes activitats de la 13a edició de la Festa de la Joventut, organitzada pel Comú d’Andorra la Vella, s’hagin pogut realitzar. Però malgrat això, segons a informat l’organització, gairebé un total de 3.000 joves s’ha atansat al Parc Central, durant els dos dies que s’ha allargat la festa, per gaudir dels concerts de nit i també de les diverses activitats esportives i lúdiques programades. Una xifra que és molt similar a la que ja es va produir l’any passat. Les actuacions dels discjòqueis Jexthrill, Germi i DJ AAC i la festa flaix, previstes per aquest dissabte a la nit, s’han pogut desenvolupar amb total normalitat.

“Malgrat la climatologia i el mal temps, que ha provocat l’anul·lació d’alguns esdeveniments, valorem molt positiva l’edició d’enguany”, ha ressaltat el cònsol menor, Marc Pons. Dotze agents de seguretat, sis tècnics del departament de joventut i sis més de circulació han desplegat un cordó de seguretat al voltant del recinte, per impedir l’entrada de begudes alcohòliques. Pons ha explicat que aquest dispositiu, que ja es va realitzar l’any passat, ha funcionat de manera correcta i ha servit per requisar 10 ampolles, mentre que l’any passat es van decomissar dos cubells i mig. A més, com a novetat d’enguany, dins del recinte de la festa s’ha prohibit la venda de begudes alcohòliques també als majors d’edat. “Aquesta és la bona via i segurament ho repetirem en la següent edició”.

D’aquesta manera la 13a edició de la Festa de la Joventut tanca amb un balanç “positiu”, segons ha indicat el cònsol. La festa va començar aquest divendres amb l’actuació de Batocam de l’escola andorrana i del Cor Rock d’Encamp. Més tard, el grup Punjers love the 80’s va tancar les actuacions de divendres. El dissabte ha destacat el torneig de bàsquet 3×3 i la batalla de rap, així com les actuacions musicals de la nit.

(Text: ANA / Foto: Comú d’Andorra la Vella)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada