La  decisió d’eliminar els girs a l’esquerra des de Sant Julià de Lòria fins a la frontera del riu Runer ha generat cert malestar els alguns veïns de la zona, tot i això, l’objectiu és agilitzar la circulació.

Conductors i veïns es mostren descontents pels canvis en la circulació de la Carretera General 1 a la parròquia laurediana, que impedeixen realitzar girs a l’esquerra a les alçades dels diferents grans centres comercials de Sant Julià de Lòria.

Les obres encarregades per part del Govern per tal d’instaurar dos carrils de pujada i dos de baixada han despertat malestar en alguns veïns de la zona que han vist com aquestes obres els han obligat a realitzar més metres per tal de canviar de sentit.

Aquesta reordenació que s’estén fins a la frontera del riu Runer va néixer de la Taula Nacional de Mobilitat amb l’objectiu d’agilitzar la circulació i evitar les retencions, tot i això, alguns no ho veuen així.

5 comentaris

 1. Tota la raó amb l illa Carlemany, perquè és va aprovar girsr i no anar fins la rotonda KM0?
  Govern es ESCALDES..!!!
  Sant Julià discrimitat totalment.

 2. No Cisou, deuen viure a la Borda del Jaile, just a la mateixa carretera a l’entrada de Sant Julià i deuen comprar a Illa Carlemany, on si que és permès girar a l’esquerra

 3. Els de mobilitat no viuen a Sant Julia… no van al Sant Eloi, ni al punt!
  Molt bé de pensar per els altres

  1. Els de mobilitat van al river homee

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada