Mal inici d’any per la Seu FC

La  Seu FC ha començat l’any amb una derrota (1-3) a casa, aquest diumenge, contra el Verdú-Vall del Corb, que d’aquesta manera se situa onzè. Tot i això, el conjunt urgellenc es manté en 5a posició del grup, amb 31 punts. Dos gols visitants a la primera part van condicionar el partit per a La Seu, que va escurçar distàncies al minut 50 mitjançant Ermengol Colell. Però al 76 el Verdú va sentenciar i ja no hi va haver temps per a la remuntada.

Al mateix grup de Tercera Catalana, el CE Oliana sí que ha puntuat, al camp de l’Arbeca (2-2). Un empat agredolç atès que els arlequinats s’havien avançat a la primera part, amb gols de Denis Puig al minut 23 i de Joel Ribera al 42, però els garriguencs van reaccionar a la recta final aconseguir empatar a cinc minuts de la cloenda. L’Oliana és ara 14è, amb 13 punts. A punt d’acabar la primera volta, l’Agramunt es manté líder destacat, amb 43.

El Nargó, 6è a la primera volta

A Quarta, el Coll de Nargó ja ha completat la primera meitat de la lliga i ho ha fet amb una 6a posició, amb 22 punts. Dissabte, els nargonins van sumar el setè triomf de la temporada a Ribera d’Ondara (0-1), gràcies a un solitari gol de Lamine Sane al primer minut del partit. El Golmés ha estat el campió d’hivern, amb 36 punts.

D’altra banda, a Segona, el partit que el CF Organyà havia de jugar a casa contra el Guissona ha quedat ajornat a causa de la pluja, que va deixar impracticable el camp de les Lloredes. Ara es buscarà una nova data per recuperar aquest matx.