Per a mi maig és un mes especial. Teniu vosaltres un mes especial? Tenir un mes que sents com especial fa que les teves energies es renovin, que tornis a sentir capacitat per emprendre, en definitiva et carrega les piles. Us pot semblar una ximpleria. Però creure és crear. He vist infinites vegades persones creure, comercialment parlant en alguna cosa; que la meva experiència em deia que no era possible; i he vist com ho aconseguien. La força de la fe, de la creença en alguna cosa és increïble.

Potser algú pensi que no és possible, que creure en alguna cosa no serveix per a res. Us animo a que busqueu informació a internet sobre els experiments realitzats en medicina sobre l’efecte placebo. La nostra ment és increïblement meravellosa i ens queda encara molt per descobrir. Aquesta és una qüestió molt difícil d’abordar en tan poc espai. Si val o no val, només creure.

És una qüestió d’equilibri com sempre dic. És a dir creure en alguna cosa i sentir que és així, no vol dir que així sigui, però si suposa que a tu et dóna energia en una direcció. És potser més fàcil d’entendre si tornem a l’exemple de maig. Per a mi és un mes especial com deia, per tant com jo ho sento així em sento amb més energia i la meva atenció està més centrada en les coses positives. Per tant es converteix en una realitat per a mi. Per tant si hi ha alguna creença que t’ajudi a centrar-te en les coses positives endavant. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada