Reunió a Madrid entre el tècnic aeronàutic del Govern, responsables aeroportuaris catalans i les autoritats aèries espanyoles per desbloquejar l’autorització dels vols instrumentals a l’aeroport Andorra-la Seu.

En la trobada, celebrada dimecres, s’ha lliurat l’informe de les proves amb vol instrumental fetes al març a l’aeroport, dirigides per un catedràtic aeronàutic espanyol, també present a la reunió. És un document bàsic perquè Espanya homologui el sistema GPS que permetria aterrar avions en condicions de mala visibilitat.

El ministre d’Ordenament Territorial destaca la rebuda que ha tingut l’informe per part d’Espanya i confia poder rebre l’homologació del sistema GPS al setembre. “És un informe molt exhaustiu en el qual responíem tots els dubtes que tenien des d’aquests organismes oficials espanyols i ens hem emplaçat al setembre per fer una altra trobada a Madrid”, explica Jordi Torres, tot destacant l’actitud d’AESA, “molt positiva, perquè van veure que l’informe estava realitzat de manera molt concreta amb totes les especificitats que ells demanen”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada