aeroport 1

L´últim vol xàrter programat per a aquest estiu a l´aeroport d´Andorra-la Seu s´ha enlairat cap a Palma de Mallorca aquest migdia. Tot i que les xifres d’ocupació han estat força més baixes del que s’esperava, sobretot als vols a Madrid, la companyia té la intenció de repetir l’experiència la temporada vinent. La mitjana d´ocupació ha estat del 37%.

Els vols comercials van iniciar-se el 18 de juliol cap a Palma de Mallorca i Madrid. Les previsions eren d’omplir els avions, amb capacitat per a una cinquantena de pasatgers, com a mínim al 50%. No ha estat així: les xifres relatives mitjanes s’han quedat al 37%. Els organitzadors asseguren que el principal escull ha estat la destinació de Madrid, perquè l’altra sí que ha assolit la previsió.

Tot i així, l’experiència es vol repetir l’any vinent per consolidar el mercat. Estan convençuts que hi ha una demanda per a aquesta ruta, i el que sí que faran és implementar algun canvi, com per exemple vendre els bitllets sols, sense packs, des de l’inici. Els passatgers dels últims vols creuen que l’oferta s’ha de mantenir.

El nombre total de viatgers que s’han beneficiat d’aquests vols és de 333 persones. L’ocupació dels trajectes a Palma i des de Palma ha estat del 55 i 56% respectivament. La de Madrid, molt més baixa, s’ha quedat al 19% de mitjana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada