Madrid acollirà una jornada sobre inversió a Andorra

and-oportunidadesMadrid acollirà el proper 30 de gener la primera Jornada sobre Inversió i Negocis a Andorra, un acte promogut per l’empresa S&R Estratègies Empresarials amb el suport institucional del Govern d’Andorra i el patrocini principal d’un grup financer andorrà.

L’acte comptarà amb la intervenció de la més elevada representació empresarial i institucional en la matèria i anirà dirigit a empreses, organitzacions espanyoles i potencials inversors d’altres països interessats a conèixer amb més profunditat les oportunitats que ofereix Andorra.

La jornada, que tindrà lloc al Casino de Madrid, s’inaugurarà amb la intervenció de Jaime García-Legaz, secretari d’Estat de Comerç del Ministeri d’Economia i Competitivitat del Govern d’Espanya, i de Gilbert Saboya, ministre d’Afers Exteriors del Govern d’Andorra. Serà clausurada per Ana Pastor, ministra de Foment del Govern d’Espanya. També comptarà amb la participació de Jordi Alcobé, ministre d’Economia i Territori del Principat d’Andorra.

El programa inclou un torn d’intervencions i ponències orientades a exposar les possibilitats i alternatives empresarials que ofereix Andorra, la conjuntura i el marc d’actuació financer i legal, així com la presentació dels sectors potencials de desenvolupament.

Posteriorment, tindrà lloc un dinar per facilitar el networking i les relacions entre els assistents, per concloure amb l’organització de tres taules de debat B2B, les temàtiques de les quals giraran al voltant de les noves tecnologies, la sanitat i el benestar i l’educació i el turisme. Aquestes taules de debat tenen l’objectiu de treballar a fons les oportunitats d’inversió en aquests sectors.

A banda de les institucions i entitats ja esmentades, la jornada té el suport institucional de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, la Confederació Empresarial Andorrana i Andorra Turisme, a més d’altres empreses andorranes.

TOTES LES NOTÍCIES