El Copríncep francès durà a terme demà, divendres, la seva primera visita oficial a Andorra. L’agenda d’actes preveu que Emmanuel Macron recorri durant el dia totes les parròquies i el Consell General, i faci una al·locució a la ciutadania a les 18.30 hores a la plaça del Poble.

El Comú d’Andorra la Vella anima a tota la ciutadania a participar de l’acte públic de la plaça del Poble. L’accés del públic s’obrirà des d’una hora abans i s’haurà de fer des de la zona dels ascensors panoràmics, la plaça Vinyes o el Centre de Congressos. L’entrada per la Rambla Molines estarà reservada a les persones que hi accedeixin amb acreditació.

Prèviament, les 17.15 hores, el Copríncep francès visitarà la Casa comuna d’Andorra la Vella, on serà rebut pels cònsols i adreçarà un parlament davant dels consellers de Comú i ex-cònsols de la parròquia.

Les oficines de Casa comuna, a més, faran aquest divendres horari intensiu (de 8 a 15 hores), i els comerços, les indústries, oficines i administracions públiques de la parròquia tancaran entre les 18 i les 19 hores durant la visita del Copríncep francès a Andorra la Vella, segons estableix el decret del Govern.

De la mateixa manera, el bus comunal i el transport escolar també veuran alterat el funcionament entre les 16.30 i les 19 hores perquè un tram de l’avinguda Príncep Benlloch (des de l’encreuament amb el carrer Doctor Nequi fins a la Casa Comuna) estarà tallat. Per tant, les parades de La Quirola i Casa Comuna quedaran anul·lades en aquest interval i els usuaris hauran d’anar a La Grau (Set Poetes) per agafar el bus.

 

Aparcament Centre Ciutat i sala Polivalent

El dispositiu de seguretat que s’ha activat per la visita oficial obligarà a tancar la cinquena planta de l’aparcament Centre Ciutat durant tota la jornada de divendres. L’accés al pàrquing des de la plaça Rebés quedarà tancat entre les 16.30 i les 19.30 hores i els vehicles només podran entrar a l’aparcament des del carrer Prat de la Creu.

També, la sala Polivalent anul·larà les activitats esportives programades per divendres, tant per a infants com per a joves i adults.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada