La secretària general de la Unió Sindical d’Andorra, Maria José Espinosa, ha fet una valoració positiva, en general, dels programes de foment del treball, però ha criticat que ‘de manera encoberta les administracions públiques estan cobrint llocs de treball on haurien de fer contractes ferms’. Ha apuntat l’èxit del programa de treball temporal en benefici de la col·lectivitat que ha donat feina a 301 persones, però ha parlat de ‘precarització’, i ha afegit que ‘pensem que hi hauria d’haver contractes més sòlids’.

El fet que amb treballadors temporals i sous baixos es puguin cobrir tasques que l’Administració necessita que es facin està portant, segons Espinosa, que no es facin contractes ferms sinó que es cobreixin aquestes places amb personal del programa de treball temporal en benefici de la col·lectivitat.

De fet, la secretària general de l’USdA ha explicat que s’ha plantejat aquesta problemàtica a la Taula permanent de formació en el treball i que es valorarà la possibilitat de fer contractes més llargs. Ha reconegut que ‘per a un treballador sense feina, tenir resolts sis mesos és molt bo, però una aposta per treball estable seria millor’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada