ubachEl secretari general de l’USdA, Gabriel Ubach, ha lamentat que en el pressupost del 2014 es congelin els sous dels funcionaris, perquè considera que les polítiques de retallades i de congelacions ‘donen l’esquena a la reactivació econòmica’. Ubach ha insistit en la mala gestió política que duu a terme el Govern i ha assegurat que ‘l’única solució possible són unes eleccions anticipades per donar pas a altra gent que sigui capaç de tirar el país endavant’.

El secretari general de la Unió Sindical d’Andorra, Gabriel Ubach, considera que la congelació dels salaris dels funcionaris afectarà a tot el teixit econòmic del país, ja que ‘si la classe funcionarial no consumeix, difícilment reactivarem l’economia del país’. En aquest sentit, considera que el Govern hauria de donar confiança a la classe mitjana, per reactivar l’economia interna del país, en lloc de governar ‘per als interessos d’uns quants’.

Ubach demana al Govern que deixi de seguir ‘les polítiques dels seus homònims com Mariano Rajoy’, i considera que si continua amb aquesta línia passaran a ser ‘el pitjor Govern de la història d’aquest país’. Ubach s’ha referit al fet que aquesta congelació és necessària perquè les finances del país estan molt malmeses, però considera que el motiu és la ‘mala gestió política que s’ha portat’, ja que ‘continuen fent rotondes a 2,5 milions d’euros i contractant assessors a 14.000 euros’.

Per tot plegat, Ubach assegura que l’única solució possible són unes eleccions anticipades, ‘al més aviat possible’, perquè considera que aquesta legislatura ja està esgotada i que ‘ningú creu amb aquest Govern’.

Pel que fa a la possibilitat de prendre mesures contra la decisió del Govern de congelar tots els sous dels funcionaris, Ubach ha dit que s’haurà de parlar, però que en aquests moments encara no es pot dir si es portarà la mesura a la Justícia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada