usda-formacioEn el marc de la preparació al seu segon congrés, que es celebrarà el proper 14 de juny sota el lema ‘Renovació Sindical per una Andorra Social i Democràtica’, la Unió Sindical d’Andorra comença el proper dia 7 d’abril a impartir cursos de formació per a delegats i delegades. Aquests cursos que van ser anunciats pel Secretari General, Gabriel Ubach, fa ja uns mesos, s’han preparat amb el suport del Consell Sindical Interregional Pirimed i del Institut Sindical Europeu. La formació sindical que impartirà la USd’A fins l’estiu te 4 objectius de fons:

– La sensibilització dels treballadors i treballadores andorrans/es davant el valor que comporta l’organització dels treballadors i el diàleg social

– Enfortir les capacitats i competències dels treballadors i treballadores a l’hora d’organitzar-se i desenvolupar l’acció sindical

– Donar recursos als delegats i delegades per poder enriquir el diàleg i la negociació als centres de treball amb tal de millorar les condicions de treball.

– Ampliar els coneixements dels i les alumnes sobre els drets laborals a Andorra.

Aquest cursos donaran també informació sobre el concepte de treball digne i sobre les normes internacionals del treball, tal i com han estat aprovats als diferents convenis existents per la Organització Internacional del Treball. El procés formatiu s’adreça a delegats i delegades que ja siguin actius als seus centres de treball, però també a tots aquells treballadors i treballadores que tinguin interès en presentar-se com a representants a les eleccions sindicals als seus centres de treball.

Aquesta primera formació tindrà lloc el dilluns 7 d’abril de 17 a 21 hores al nou edifici administratiu del Comú d’Andorra la Vella, c/Prat de la Creu, 68-76.

(Text: USdA)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada