iphone

Apple planeja més novetats. Per a finals de 2015 s’espera que l’empresa entri en els mercats amb nous prototips del seu llorejat telèfon intel·ligent. Els successors d’iPhone no sembla que hagin de ser grans novetats respecte els seus predecessors. Lleus canvis de disseny, subtils modificacions en el programari però res més enllà d’això. El que veritablement pot ser trencador és la regressió que es rumoreja que Apple podria dur a terme en un dels seus nous models de 2015.

La companyia Cowen & Company ha afirmat recentment que la companyia de la poma podria llançar un tercer model d’iPhone que recuperaria les dimensions del primer telèfon intel·ligent, és a dir, 4 polzades de pantalla i algunes de les prestacions de l’antic telèfon. Segons la publicació DigiTimes veurem un iPhone 6C que recuperarà el material de policarbonat i integrarà un xip A8.

Això que a ulls d’un espectador sense relació amb les NNTT pot semblar una cosa normal i que fins a cert punt demostri debilitat d’Apple, és un moviment cap a la recuperació dels orígens de l’empresa, un acostament de nou cap a les idees de Steve Jobs.

En resum, Apple segueix amb la seva aposta de no renovar massa i viure del crèdit que li va donar la marca anys enrere.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada