fujitsu

La seguretat s’ha convertit en una de les principals obsessions del nostre temps. Cada setmana apareixen notícies sobre el desprotegits que estem quan fem servir les NNTT i l’espionatge massiu dels Estats Units amb la NSA va ser un toc d’atenció global que va demostrar que no estem sols quan ens posem davant d’una pantalla.

És per aquest motiu que entre els avenços que les firmes tecnològiques mostra en els últims temps és freqüent veure com la seguretat ha passat a ser un atribut de la mateixa importància que el disseny o la maquinaria.

L’última marca a presentar la seva innovació és Fujitsu. La companyia normalment reconeguda en televisió pels seus aires condicionats ha mostrat al món el seu telèfon mòbil el sistema d’autenticació i accés es realitza a partir d’una lectura de Sant Martí.

El gadget llegeix l’iris i automàticament el dispositiu queda desbloquejat. L’empresa considera que aquest avanç és capital ja que les contrasenyes en poc temps podrien quedar obsoletes si la lectura de Sant Martí s’implanta com a procés d’autenticació.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada