El proper curs 2018-2019 s’iniciarà la primera edició del postgrau en Gestió de destinacions de muntanya (Postgraduate Diploma in Mountain Destination Management), de 30 crèdits europeus, que s’oferirà en anglès i principalment en format virtual, a través de la Universitat d’Andorra (UdA). El programa d’un any inclou dues estades presencials, de cinc dies de durada cadascuna, a Andorra i als Pallars (Catalunya) respectivament.

El programa neix de la iniciativa conjunta de l’UdA i de Pallarsactiu, i compta amb la col·laboració de la Fundació OMT.Themis i amb el suport del ministeri de Turisme del Govern. Dins del pla d’estudis es preveu el desenvolupament de continguts de la Universitat Estatal de Colorado i de la Universitat de Lucerna, que seran reconeguts als corresponents programes d’aquestes universitats.

El postgrau en Gestió de destinacions de muntanya oferirà un 30% de descompte per als futurs estudiants de països membres de l’OMT, entre els quals hi ha els residents o nacionals d’Andorra. Les inscripcions estaran obertes al web de l’UdA fins al 31 de maig de 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada