salo-ensenyamentDel 12 al 16 de març tindrà lloc a Barcelona una nova edició del Saló de l’Ensenyament, que reunirà una completa oferta en estudis de batxillerat, carreres universitàries, estudis superiors complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l’educació. Ens plau informar-vos que per segon cop consecutiu, la Universitat d’Andorra (UdA) hi serà present per donar informació de primera mà sobre la seva oferta formativa.

L’ensenyament superior al Principat d’Andorra es va iniciar el curs 1988-1989 amb la creació de les escoles universitàries d’infermeria i d’informàtica, donant lloc l’any 1997 a la Universitat d’Andorra. Coincidint amb la commemoració dels 25 anys d’ensenyament superior a Andorra, la presència de l’UdA al Saló de l’Ensenyament està en línia amb la voluntat d’obertura de la institució per oferir formacions adreçades a estudiants d’arreu del món, promovent la mobilitat i els intercanvis internacionals i augmentant el nombre de projectes de cooperació entre institucions de docència, de recerca i de desenvolupament. Es tracta, doncs, d’oferir informació personalitzada als visitants sobre els aspectes diferenciadors de la universitat pública andorrana i sobre la seva oferta acadèmica i de serveis.

Les titulacions d’Andorra, país que és membre de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, tenen reconeixement internacional, cosa que facilita l’acollida d’estudiants de fora. Cal destacar-ne l’àmplia oferta d’allotjament, en un país tranquil i segur per viure, i la possibilitat d’adquirir el forfet d’esquí universitari, a un preu molt econòmic.

El Saló de l’Ensenyament, que té lloc al palau 2 del recinte firal de Montjuïc, és el punt de trobada anual entre l’oferta i la demanda del món educatiu, i una eina d’orientació i assessorament per als estudiants i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral. En total es preveu reunir-hi uns 190 expositors i 70.000 visitants, entre estudiants, graduats i professionals de l’àmbit de l’ensenyament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada