L’UdA organitza una sessió informativa per als pares

Per primera vegada, enguany la Universitat d’Andorra (UdA) organitzarà una sessió informativa adreçada als pares i alumnes de batxillerat en motiu del període de preinscripcions per al proper curs 2012-2013. L’acte, d’accés lliure, tindrà lloc el proper 17 de maig, a les 20.00 hores, a la sala d’actes (6a planta) de la Universitat d’Andorra.

L’objectiu d’aquesta sessió informativa, que complementa la Diada universitària d’aquest dijous, és sobretot que els pares dels alumnes coneguin les instal·lacions de la Universitat d’Andorra i la seva oferta formativa, i que puguin aclarir tota mena de dubtes sobre les sortides professionals i acadèmiques dels estudis que s’hi imparteixen.

En resposta a una preocupació habitual a les famílies, la Universitat d’Andorra vol insistir en el reconeixement de les seves titulacions a tots els països de l’Espai europeu d’ensenyament superior, com també en el fet que el 100% dels seus titulats universitaris que ho han sol·licitat han aconseguit l’homologació o el reconeixement dels estudis a l’estranger.

 

La Diada universitària 2012 aplega més de 400 joves

Més de 400 persones s’han aplegat aquest dijous 10 de maig a la VIII Diada universitària, que ha comptat amb la participació dels alumnes de primer de batxillerat o equivalent dels tres sistemes educatius presents a Andorra. La Diada universitària, organitzada per l’UdA amb el suport del Comú de Sant Julià de Lòria, ha començat per un dinar festiu a la plaça de la Germandat, després del qual els alumnes han assistit a unes presentacions simultànies de la Universitat adaptades a cada un dels sistemes educatius. Més tard han tingut la possibilitat de participar a algun dels nombrosos tallers que hi havia programats. Tractant-se d’una jornada de portes obertes, també s’han pogut visitar les instal·lacions del campus lauredià.

 

Text i foto: UDA

TOTES LES NOTÍCIES