L’UdA organitza un seminari sobre l’IGI

La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2013, oferirà un seminari titulat “Impost general indirecte”. Aquest seminari s’adreça a empresaris o professionals obligats tributaris de l’impost. S’impartirà a la mateixa Universitat els propers 10 i 11 d’abril. La preinscripció està oberta fins al 5 d’abril. El preu és de 80 euros.

L’objectiu del seminari és adquirir coneixements generals sobre l’impost general indirecte (IGI). Després d’una introducció al marc fiscal, s’estudiaran els elements essencials de l’IGI i s’abordarà l’impacte sectorial del canvi de model en la fiscalitat indirecta. També hi haurà una sessió pràctica.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.

 

Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad

 

 

TOTES LES NOTÍCIES