L’UdA organitza un seminari sobre el full de càlcul com a eina d’anàlisi

La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2012, oferirà un seminari titulat “El full de càlcul com a eina de modelització i anàlisi prospectiva”. Aquest seminari s’impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 5 i 6 de juny. La preinscripció està oberta fins al 25 de maig. El preu és de 80 euros.

L’objectiu de la formació és arribar a fer qualsevol tipus d’estudi basat en la identificació de variables, en la construcció d’un model i en l’assignació de valors hipòtesi, potenciant l’anàlisi de sensibilitat i prospectiva. Així, al final es farà un taller de construcció d’un model per a l’anàlisi orientat a la presa de decisions, amb la incorporació opcional de funcions d’usuari. És imprescindible tenir uns coneixements bàsics de full de càlcul.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits.

TOTES LES NOTÍCIES