udaLa Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2014, oferirà un seminari titulat “La creativitat a l’aula”. Aquest seminari, que compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, s’adreça a estudiants del bàtxelor en ciències de l’educació i docents de l’educació de primera i segona ensenyança. S’impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 28 i 29 de març. La preinscripció està oberta fins al 20 de març. El preu és de 80 euros.

La creativitat esdevé avui dia una de les eines imprescindibles per saber-nos adaptar a entorns canviants, ser flexibles i resolutius, capaços d’afrontar problemes complexos i aprendre a pensar.

Els objectius principals del seminari són el següents:

 Aprendre què és la creativitat, com es desenvolupa i quin paper juga en la resolució de problemes i l’aprenentatge.

 Saber promoure una ensenyança creativa en el dia a dia a l’aula entenent la creativitat com una habilitat que va molt més enllà de les arts i que s’estén a totes les àrees de coneixement.

 Endinsar-nos en algunes de les noves metodologies docents que promouen la creativitat: l’aprenentatge basat en problemes i el treball per projectes. Conèixer com es poden portar a terme i veure’n exemples i experiències.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col•laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.

Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada