La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2013, oferirà un seminari titulat “Eines de mediació per millorar el lideratge en la gestió d’equips”. Aquest seminari, que compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, s’adreça a estudiants d’administració d’empreses, educació i infermeria, a tècnics i directors de recursos humans, i sobretot a tots els professionals que tinguin al seu càrrec la gestió d’equips de treball. S’impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 8, 10 i 11 d’abril. La preinscripció està oberta fins al 2 d’abril. El preu és de 90 euros.

Quan es pensa en un bon líder d’equips es coincideix en la necessitat que sigui algú que sàpiga motivar el seu equip de treball. L’aparició de conflictes i desacords en equips de treball és un fet natural però que a la vegada suposa una amenaça per a la cohesió i la motivació de l’equip. Per aquest motiu el taller proposarà eines de mediació que reforcin les habilitats directives a l’hora de detectar, prevenir i gestionar els desacords que poguessin afectar l’equip.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits.

Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada