La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2013, oferirà un seminari titulat “Com preparar un bé immobiliari per vendre’l o llogar-lo millor? La solució del home staging”. Aquest seminari, s’adreça a estudiants en administració d’empreses, a professionals del món immobiliari, a interioristes i sobretot a propietaris que desitgin vendre o llogar ràpidament els seus béns immobiliaris. S’impartirà a la mateixa Universitat el proper 10 de maig. La preinscripció està oberta fins al 5 de maig. El preu és de 40 euros.

Avui en dia, amb les dificultats creixents per vendre una propietat, una tendència importada dels Estats Units s’ha imposat a Suècia i al Regne Unit: el home staging. A França, gràcies al programa de televisió Maison à vendre de la cadena M6, el home staging està guanyant notorietat i s’està implantant a poc a poc. Té com a objectiu posar en relleu els punts forts de l’habitatge fent-li una mena de canvi d’aspecte per tal d’agradar a la major part dels compradors o llogaters potencials. En aquest seminari s’ensenyarà les regles bàsiques i les tècniques del home staging que permeten millorar cada espai d’un producte immobiliari a molt baix cost.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits.

Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada