UDA

La Universitat d’Andorra (UdA), en col·laboració amb la Universitat de Vic, oferirà el postgrau en l’atenció a la persona gran. Aquest postgrau, que compta amb el patrocini del Ministeri de Salut, Afers Socials i Ocupació, s’adreça a titulats universitaris de les Ciències de la Salut o de les Ciències Socials, també s’adreça als professionals sense titulació universitària que tinguin interès en adquirir nous coneixements i habilitats d’aplicació en els continguts del programa i que puguin acreditar una experiència professional en aquest àmbit.

S’impartirà a la mateixa Universitat a partir del mes de setembre 2015 fins al juny 2016.

La preinscripció està oberta fins al 2 de setembre del 2015.

Els Objectius de la formació són:

  • Analitzar els paradigmes i models de les polítiques adreçades a la gent gran i promoure una visió de la persona singular en la seva globalitat i integritat.
  • Desenvolupar habilitats pedagògiques per al disseny de projectes comunitaris, socials o de salut, per a la promoció, la prevenció i la intervenció per a un envelliment satisfactori, des del punt de vista de l’atenció centrada en la persona.
  • Adquirir habilitats per a la prevenció i l’atenció integrada geriàtrica, així com per al disseny de programes preventius, de detecció precoç i/o d’intervenció.
  • Analitzar els principis ètics de l’atenció centrada en la persona, la praxis professional i els dilemes bioètics que poden aparèixer al final de la vida, proporcionant les eines per a la seva resolució, així com conèixer el marc legislatiu de l’Organització de Nacions Unides, l’Organització Mundial de la Salut i el govern andorrà respecte l’envelliment.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada