udaCoincidint amb l’entrada al nou any 2014, la Universitat d’Andorra (UdA) reprèn el programa biennal de cursos d’actualització en l’àmbit del dret andorrà. En aquest marc, s’ofereixen el Curs d’actualització en Administració pública i el Curs d’actualització en Dret social. Ambdós es desenvoluparan de febrer a juny del 2014. El període per a preinscripcions i matrícula està obert fins al 27 de gener a la pàgina web www.uda.ad.

L’objectiu del primer curs és donar eines, en l’àmbit de la normativa vigent, per millorar la qualitat del servei ofert pel personal de les administracions públiques del país. En efecte, un millor coneixement del dret administratiu ha de revertir positivament en la resposta que l’Administració dóna als ciutadans.

Pel que fa al programa de formació dedicat al Dret social, es tracta de fer conèixer les noves lleis en aquesta matèria: Codi de relacions laborals, Llei de la seguretat i la salut en el treball i Llei de la seguretat social. El curs estudiarà a fons les noves normes i s’incidirà en la nombrosa jurisprudència existent en dret laboral i de la seguretat social.

Les matèries jurídiques estan en constant evolució i requereixen que els professionals es formin permanentment per actualitzar els coneixements que havien adquirit inicialment a la universitat. Per aquest motiu, l’UdA organitza cada dos anys diversos cursos d’actualització en l’àmbit del dret andorrà, alternant aquesta oferta amb el Postgrau en dret andorrà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada