udaLa Universitat d’Andorra (UdA) ha obert el període de preinscripcions per al proper curs 2014-2015, un tràmit que es formalitza fàcilment a través del formulari de preinscripció en línia.

Així, pel que fa als estudis universitaris presencials de primer cicle (bàtxelor europeu, en 3 anys), està oberta la preinscripció a Informàtica, Administració d’empreses, Ciències de l’educació i Infermeria. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en format virtual, amb la possibilitat de combinar a la carta les dues modalitats (presencial i virtual).

Al mateix temps està oberta la preinscripció als estudis virtuals en Comunicació, Llengua catalana, Dret, i Humanitats.

Cal destacar que tots els bàtxelors de la Universitat d’Andorra donen accés als estudis de segon cicle (màster) als països de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES). Es tracta, doncs, de titulacions plenament reconegudes a les universitats europees, i que en certs casos obren la porta, fins i tot, a una doble titulació. Així, per exemple, en virtut del conveni amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), els estudiants de l’UdA poden obtenir el títol oficial de grau de l’Estat espanyol amb la superació de 60 crèdits addicionals (1 any).

D’altra banda, a més dels bàtxelors europeus, l’UdA ofereix una formació d’ensenyament professional superior (diploma professional avançat, en 2 anys), en aquest cas en Administració i finances. Es tracta d’una especialitat adaptada a les necessitats del sistema productiu, i això fa que, en finalitzar els estudis, els alumnes s’integrin amb facilitat al mercat laboral.

Pel que fa als estudis d’extensió universitària, també s’ofereixen estudis de postgrau, i alguns cursos d’actualització, ja siguin presencials o virtuals. El proper semestre començaran, per exemple, els postgraus en Dret andorrà, en Mediació i en Màrqueting digital, un curs d’actualització en dret urbanístic, i diversos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra:

 Dret civil d’Andorra

 Història econòmica de l’Andorra contemporània

 L’entorn comunicatiu d’Andorra

 L’entorn empresarial d’Andorra

 Llengua i literatura a Andorra i als Pirineus

Completen l’oferta de l’UdA el Programa de doctorat (titulació d’estat de tercer cicle) i el Curs d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

Per eixamplar el ventall d’oportunitats dels seus estudiants, l’obertura al món és una prioritat de la Universitat d’Andorra. Destaquen la col·laboració amb universitats i institucions d’altres països, els estudis amb pràctiques i estades a l’exterior, l’oferta de dobles titulacions, la participació en projectes internacionals, el professorat col·laborador d’altres països i la presència a les xarxes universitàries internacionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada