La Universitat d’Andorra (UdA), obre el període de preinscripcions per al proper curs 2018-2019, un tràmit que es pot formalitzar al web de la universitat en línia.

Així, pel que fa als estudis universitaris presencials de primer cicle (bàtxelors europeus de tres anys), està oberta la preinscripció a Administració d’empreses, Ciències de l’educació, Infermeria i Informàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en formats virtual i semipresencial, i en modalitat de doble bàtxelor.

Al mateix temps està oberta la preinscripció als estudis virtuals en Comunicació, Dret, Humanitats i Llengua catalana, als quals s’afegeixen els estudis virtuals de segon cicle (màsters europeus de dos anys) en Administració d’empreses (MBA), Enginyeria informàtica i Dret.

A banda dels graus europeus, l’UdA ofereix una formació d’ensenyament professional superior (diploma professional avançat de dos anys), en aquest cas en Administració i finances.

Pel que fa als estudis d’extensió universitària, també s’ofereixen diversos postgraus i cursos d’actualització, a més dels nombrosos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra, que s’integren dins del programa Aula Lliure. Completen l’oferta de l’UdA el Programa de doctorat (tercer cicle) i el Curs d’accés als estudis d’ensenyament superior per a persones més grans de 25 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada