L’UdA ensenyarà a programar aplicacions per a mòbils Android

La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2012, oferirà un seminari titulat “Introducció a la programació Android”. Aquest seminari s’adreça a programadors de Java que vulguin desenvolupar aplicacions per a telèfons intel·ligents Android. S’impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 24 i 31 de maig. La preinscripció està oberta fins al 18 de maig. El preu és de 80 euros.

Els objectius de la formació són:

 Aprendre el funcionament d’Eclipse com a IDE per desenvolupar aplicacions en Java destinades a dispositius mòbils Android.

 Utilitzar el complement per a les API de Google, que amplia l’SDK d’Android per proporcionar a les aplicacions accés a les biblioteques de Google amb les quals es poden afegir de forma ràpida funcions d’assignació potents a les aplicacions d’Android.

 Comprendre el funcionament dels sensors del telèfon i la seva interacció amb les aplicacions i els esdeveniments programables.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits.

Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *