La Universitat d’Andorra (UdA) organitza el proper dijous 10 de maig de 2012, de les 13.00 a les 16.00 hores, la VIII Diada universitària, que comptarà amb la participació dels alumnes de primer de batxillerat o equivalent dels tres sistemes educatius presents a Andorra.

La Diada universitària, amb la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria, té com objectiu fer conèixer als alumnes preuniversitaris la Universitat d’Andorra i la seva oferta formativa, per tal que, quan sigui el moment, tinguin elements suficients per decidir on volen cursar els estudis d’ensenyament superior.

Començarà amb un dinar, a la plaça de la Germandat, després del qual els alumnes assistiran a unes presentacions simultànies de la Universitat adaptades a cadascun dels sistemes educatius que coexisteixen al nostre país. Més tard tindran la possibilitat d’assistir a algun dels tallers i activitats programats des de l’UdA.

Tractant-se d’una jornada de portes obertes, també es podran visitar les instal·lacions de la Universitat. Es preveu que la jornada aplegui prop de 500 participants.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada