snowLa fira de material d’esquí del Pas de la Casa, l’Snow Xperience, ha començat aquest dissabte amb menys afluència de l’esperada, i per aquest motiu el cònsol menor de la parròquia, Jordi Torres, ha plantejat l’opció de canviar-la de data. Durant tot el matí, diferents marques de material d’esquí i surf de neu han ofert el seu material perquè els visitants el provessin, i tot i que des del Comú i la Iniciativa Publicitària, que són els organitzadors, ho han valorat positivament, també han lamentat que no hi hagi hagut tanta gent com esperaven.

El cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, ha explicat que aquesta iniciativa té per objectiu ‘tirar endavant del Pas’, i fer-lo més ‘dinàmic’. A més ha assegurat que cada vegada hi ha més marques que hi participen i que això és positiu perquè els visitants s’animin a provar-les.

Tot i això, ha reconegut que ‘de moment hi ha menys afluència de l’esperada’ i ha apuntat que pot tenir a veure amb el fet que se celebri just després del pont de la Puríssima en què ve molta gent al país. De cara a l’any vinent, tant el cònsol com el portaveu de l’associació Iniciativa Publicitària, Jean Jaques Carrié han coincidit que volen que se segueixi celebrant la fira.

Tot i que en la presentació del Trofeu Andros es va destacar la coincidència de l’esdeveniment amb la Fira Snow Xperience com a fet positiu, aquest dissabte Torres ha indicat que ‘ve molta gent, però els que estan a un lloc no estan a l’altre’. Per això ha opinat que de cara a l’any vinent ‘potser podem coordinar millor les dates, i potser fer que no coincideixi amb l’Andros’.

Des de la Iniciativa Publicitària, però, Carrié ha assenyalat que un dels motius de la poca afluència és que ‘alhora hi ha un altre esdeveniment a Vaquèira’. A més, ha reconegut que ‘s’ha fet poca comunicació perquè l’associació no té més diners’, i que cal fer més comunicació, tant a França com a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada