L’Skål Club celebra un dinar col·loqui amb Betim Budzaku

Text i foto Skal Club

Una vintena de membres de l’Skål Club Andorra han participat avui al migdia al primer dinar col·loqui de l’entitat amb l´objectiu d’estrènyer els contactes amb diferents organitzacions i persones vinculades amb la promoció turística del país. En aquesta ocasió, el primer convidat ha estat el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku.

A l’inici de l’acte, el president de l’Skål Club Andorra, Raymond Juan, a agraït l’assistència de Betim Budzaku i la de tots els membres del Club presents. No ha oblidat recordar amb molt respecte tota la tasca realitzada per anteriors equips en favor de la promoció turística del Principat.

També s’ha aprofitat per realitzar un repàs per les diferents accions que s’estan duent a terme des d’Andorra Turisme.

El dinar col·loqui s’ha desenvolupat de forma distesa i ha servit per tractar diferents qüestions que afecten a la definició de l’estratègia turística del país. S’ha fet balanç del què s’ha aconseguit en els darrers any i també, la línia a seguir en els propers.

Aquest és el primer dinar col·loqui que organitza l’Skål Club Andorra i ja en té programats d’altres al llarg de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.