Els punts aprovats i tractats en l’Assemblea General de I’SDADV d’ahir dilluns dia 14 de juliol van ser els següents:

– Aprovació de l’avantprojecte de pressupost 2015. Com a punt destacat hi ha una previsió d’un increment d’ingressos per l’assoliment d’acords amb nous usuaris del repertoride l’SDADV.

– Com va fer públic mitjangant el BOPA, I’SDADV ha convocat un concurs públic nacional de modalitat ordinária i amb procediment obert, per a l’externalització de la gestió administrativa de determinats usuaris del repertori de I’SDADV. A data d’avui consta que quatre empreses han presentat oferta. El 24 de juliol 2014 és la data límit per presentar les propostes i el 30 de juliol del20L4 s’obriran els sobres amb les ofertes.

– Un 10% del recaptat per I’SDADV es destinará a promoure la cultura d’Andorra, mitjangant ajuts económics als actors culturals del país que siguin membres de I’SDADV.

– Es va informar que I’SDADV ha estat acceptada com a membre provisional de la CISAC, confederació internacional de societat d’autors que ha validat la feina feta per I’SDADV fins ara i l’avala per iniciar la gestió d’un repertori musical.

– L’SDADV té previst iniciar, a partir de l’Octubre, xerrades informatives sobre qüestions legals d’interés per cada sector cultural. Tanmateix I’SDADV té la intenció d’oferir un servei d’orientació legal pels seus membres.

Sobre l’assemblea d’ahir I’SDADV no fará cap declaració. I la seva postura es remet a aquest comunicat.

(Text: SDADV)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada