L’Ourense tomba al Burgos i dóna l’oportunitat al River de marxar en la classificació

Derrota del Ford Burgos ahir a casa de l’Ourense per 74 a 68 que donarà l’oportunitat al River Andorra de distanciar-se en la classificació si venç en el seu desplaçament a la Coruña.

El partit a terres gallegues es va decidir en un sorprenent quart final en que els locals es van imposar per un espectacular 28 a 10.

Ara el Burgos té 4 derrotes i el River 2, tot i que amb el partit pendent de demà diumenge a la tarda en front del Leyma Natura de la Coruña.

El Leyma Natura Coruña s’ha complicat la vida en les últimes jornades després de deixar escapar diversos encontres en finals igualats. La seva derrota sobre la botzina al Palau Blaugrana ha fet reflexionar a un equip que ha crescut notablement després de l’arribada de Somogyi i Hernández-Sonseca i que intentarà plantar cara al líder de la categoria des de la pintura. Per la seva banda, el River Andorra viu un dels moments més dolços de la temporada després aconseguir 5 victòries consecutives amb què reedita el seu camí de la primera volta assentant amb fermesa en el liderat. Els de Peñarroya ja coneixen el resultat dels seus rivals directes el que pot condicionar el grau de pressió de la plantilla.

Data i hora: Diumenge 24 – 18:30 h.

Average anada: +12 River Andorra (73-61).

Atenció a: La gestió d’un possible final igualat. Experts en tirar endavant finals igualats, els homes del River Andorra afronten amb tranquil · litat uns últims compassos de partit que se li resisteixen als gallecs tal com s’ha pogut veure en els seus últims partits a domicili.

La dada: Una victòria davant Leyma Natura a la primera volta va portar al River Andorra a inscriure el seu nom en la història de la competició. Els andorrans van signar un inici de 6-0 amb el qual van igualar el millor inici en Lliga d’un recent ascendit en possessió del Caja Cantabria i el Plasencia Galco.

Text: Redacció/ Pabño Romero (FEB)

Foto: Antonio Fernandez