osceL’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) ha obert el programa per a joves professionals que permetrà cobrir 6 vacants per a joves diplomats de menys de 30 anys.

El programa té per objectiu donar als joves l’oportunitat de conèixer en profunditat l’organisme mitjançant una estada de 9 mesos que queda repartida en una primera part de 3 mesos a l’oficina central de l’OSCE, a Viena (de novembre del 2014 al gener del 2015), i una altra part de 6 mesos a una missió de l’OSCE sobre el terreny (entre febrer i juliol del 2015).

L’organisme donarà prioritat als joves nacionals d’aquells països que estiguin poc o no representats dins de l’organisme (com és el cas d’Andorra). Els candidats han d’haver cursat un grau universitari en economia, finances, comptabilitat, recursos humans, estudis mediambientals, ciències socials o de l’educació, dret penal internacional, estudis sobre terrorisme, estudis sobre Àsia o Europa de l’Est o bé estudis sobre conflictes i pau.

Els joves que obtinguin una de les places percebran un salari de 1.000 € mensuals i es beneficiaran d’altres avantatges. No obstant, els candidats que obtinguin una plaça s’hauran de fer càrrec de les despeses d’assegurança mèdica de l’OSCE, que ascendeixen a 111 euros mensuals.

Els candidats han de tenir un nivell d’anglès molt avançat i el coneixement del rus serà un valor afegit.

Per a més informació sobre la vacant i descarregar el formulari de candidatura, visiteu el link http://www.osce.org/employment/vacancies/118988.

Lloc on s’ha d’enviar el formulari de candidatura: Ministeri d’Afers Exteriors (gemma_cano@govern.ad).

Termini màxim: 23 de juny del 2014. (Atenció: Al document informatiu s’especifica que el termini màxim de presentació de candidatures és el 30 de juny però es precisa que els formularis de candidatura s’han d’enviar una setmana abans al correu electrònic que designin els Governs (gemma_cano@govern.ad ). No s’acceptaran aquelles candidatures que es rebin després del 23/06/14).

El Ministeri d’Afers Exteriors realitzarà una selecció prèvia dels candidats andorrans i enviarà les candidatures a l’OSCE que procedirà a la selecció final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada